Logo Palau Ducal dels Borja

El Palau Ducal dels Borja, declarado Bien de Interés Cultural desde 1964, es uno de los ejemplos de arquitectura civil más emblemáticos e importantes del patrimonio arquitectónico y ornamental valenciano. Galardonado con el Certificado de Excelencia Tripadvisor 2017.

Sopars Borgians dels Sentits

Es tracta d'una iniciativa en la qual busquem conjuminar història, cultura i gastronomia, en una experiència singular i que sorprengui al comensal traslladant-lo a l'època dels Borgia, però no solament en ambient sinó també en el paladar.

PALAUDIOVISUAL 2017

Nits de dimecres i divendres d'estiu 2017 assenyalats en agenda web.

Visites Nocturnes al Palau 2017

El Palau Ducal dels Borja ha dissenyat per a tots els dimarts i dijous del 20 de juny al 31 d'agost a les 20:30 hores unes visites guiades nocturnes en un ambient molt especial per a vore els espais històrics més sorprenents del monument.

Projecte de restauració de la Galeria Daurada

La restauració duta a terme per l'Institut de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha permès recuperar la bellesa original de les pintures murals de la Galeria Daurada del Palau Ducal dels Borja.

Projecte de restauració del Oratori

Els treballs de conservació i restauració duts a terme en l'espai conegut com Oratori privat de Sant Francesc de Borja s'han centrat en recuperar les pintures murals originals realitzades en el segle XVI.

Horaris

Dilluns a dissabte: 10h a 13:30h ~ 16h a 19:30h

Diumenges i festius: 10 a 13:30h

Més informació +

Contacte

Telèfon / fax: +34 962 871 465

e-mail:

Veure mapa i formulari de contacte »