Noticia elperiodic.com: El Palau Ducal dels Borja acull l’exposició de pintura “Abstracción en el Palau Ducal” del artista Requena Nozal

El 25/05/16

Requena Nozal (1947) es un artista reconegut nacional i internacionalment, amb nombroses exposicions celebrades. En 1996, és guardonat amb el primer premi " Ciutat de Nova York", per la Goya Art Gallery de la mateixa ciutat. Durant vint anys, la seva obra es divideix en dues etapes, la primera, realitzada a la encaústica d'estil figuratiu i postcubista,i la segona en la qual abandona aquesta tècnica donant pas en la seva evolució a l'expressionisme abstracte americà i el tachisme europeu.

L'any 2004 suspèn totes les exposicions i és en el 2015 on presenta per primera vegada la seva obra titulada "Hatshepsut" en l'exposició "Avantguarda", a Madrid comissionada per l'Associació de Pintors i Escultors d'Espanya.

En el 2016 l'Ajuntament de Dénia patrocina l'exposició retrospectiva titulada " Hemeroskópeion", anys 1980-2015. Requena Nozal presenta aquesta exposició titulada " Abstracció en el Palau Ducal ".

L’exposició podrà visitar-se gratuïtament al Palau Ducal dels Borja entre el 6 i el 31 de maig.