INFORMACIÓ LEGAL

La present informació legal regula l’ús de la Web www.espaidelesemocions.com del Espai de les Emocions de Gandia, marca registrada de ‘Palau Ducal dels Borja, Fundació de la Comunitat Valenciana’, amb CIF: G98029663 i domicili en el Carrer Alfons el Vell, 1. 46701 Gandia (València) i inscrita en el Registre de Fundacions de la Comunitat Valenciana.

Amb caràcter general les relacions entre Palau Ducal dels Borja F.C.V. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc Web www.espaidelesemocions.com es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Es faciliten vincles a pàgines externes de les que Palau Ducal dels Borja, F.C.V. no te cap control i respecte de les quals declina tota responsabilitat. La Fundació no assumeix cap responsabilitat per els continguts, informacions, o serveis que pogueren aparèixer à aquestos llocs web, que tenen exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen necessàriament cap relació amb la fundació i les persones o entitats d’aquestos continguts o amb els titulars dels llocs on es troben.

Palau Ducal dels Borja, F. C.V. no garanteix la inexistència d’interrupcions o error en el accés a la seua Web ni en els seus diferents continguts. A més a més, tampoc garanteix que la Web es trobe sempre i en tots els casos actualitzada encara que farà tot el possible per a corregir els errors tècnics i vetlarà per la actualitat i exactitud dels seus continguts. En tot cas, Palau Ducal dels Borja, F. C.V. es reserva el dret a realitzar cambis en aquesta web sense avís, amb el objecte d’actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts de la Web o dels seu disseny. Així mateix, tampoc es responsabilitza dels continguts que terceres parts hi hagen inclòs als hipervincles als que es fa referència en aquestes pàgines.

Copyright

L’informació que es presenta en aquest lloc web www.espaidelesemocions.com pertany a Palau Ducal dels Borja, F.C.V. o als seus respectius titulars, i en qualsevol cas, està prohibida la seua reproducció total o parcial sense previa autorització per parts dels seus titulars i sempre baix menció del seu autor i/o propietari.

Tant el disseny del Portal i els seus fonts, com els logos, marques y altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen a Palau Ducal dels Borja, Fundació de la Comunitat Valenciana (d’ara en davant Palau Ducal dels Borja, F.C.V.) o a altres organismes que ens han autoritzat per al seu ús, i que estàn protegits per els corresponents drets de propietat intel.lectual i industrial. Tots els drets estan reservats. No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.

© Palau Ducal dels Borja, Fundació de la Comunitat Valenciana. 2010.