Visita virtual del Palau Ducal dels Borja

Visita Virtual al Palau Ducal dels Borja

Les visites virtuals ens permeten realitzar un recorregut per les principals estances del Palau Ducal dels Borja mitjançant la visualització de fotografies i panoràmiques en 360º. Són la manera d'acostar i facilitar als visitants els tresors artístics del palau amb la finalitat que allò mostrat siga el més fidel possible a allò que es va a trobar alhora de visitar l'edifici.

Aquestes visites virtuals interactives permeten al visitant al mateix temps poder moure's lliurement entre els diferents salons del palau i contemplar tots els detalls dels elements artístics que decoren la seua planta noble, donant-li plena llibertat de moviments.

Les visites virtuals i panoràmiques del Palau Ducal dels Borja no necessiten cap programa extern que instal·lar i tenen la facultat de moure's lliurement oferint la possibilitat d’ampliar sobre qualsevol zona de la panoràmica.

Per a començar la visita trie en el plànol l'estança que desitja visitar. Per a veure els detalls d'una estança polse en els botons que apareixeran damunt de la imatge.