Notícies

El Palau y Renfe mantenen un conveni de col·laboració que proporciona descomptes

El 07/12/10

El Palau Ducal de Gandia i Renfe han unit forces per promocionar d'una banda la cultura i de l'altra el transport per via fèrria. Gràcies a aquesta iniciativa, amb un bitllet de tren del dia o amb un abonament mensual vigent, qualsevol persona podrà acostar-se al Palau Ducal i gaudir de la riquesa cultural i històrica que ofereixen les seues sales amb un 20% de descompte per les entrades individuals o grupals. De moment ja s’han beneficiat prop d’un centenar de persones.

La xarxa de Rodalies de Renfe ofereix la possibilitat d'apropar-se còmodament a nuclis de poblacions d'interès turístic, com és el cas de Gandia, per això, per oferir encara més avantatges es va decidir posar en marxa aquesta iniciativa.

“Qualsevol raó és bona per poder facilitar a la gent que visite el Palau Ducal, premiar perquè utilitzen el tren ens va semblar una interessant iniciativa i per aixó vam decidir col.laborar amb ella” afirma Josep Ramon Millet, gestor cultural del Palau Ducal.

La intenció és prorogar aquesta iniciativa i assentar-la com una de les accions de promoció cultural del Palau Ducal a Gandia.

Resta de notícies:

Noticia Las Provincias 16/01/19: El Palau se erige en motor cultural de Gandia y logra récord de visitantes en 2018

El 17/01/19, horari: El recinto de los Borja llena el aforo de todas las actividades y lidera la desestacionalización con un aumento de visitas en octubre y noviembre

CALENDARI NOCTURN 2018

El 08/06/18, horari: ESTIU

PALAUDIOVISUAL 2017

El 26/06/17, en: Pati d'Armes, horari: dimecres i divendres marcats.Estiu 2017.

El Palau Ducal presenta la nova temporada de les Visites Nocturnes d'aquest estiu.

El 19/06/17, horari: del 20 de junio al 31 de agosto a las 20:30 h. Reserva previa.

pàgines: 1 2 3 4 5 6 7 8 9