El Palau y Renfe mantenen un conveni de col·laboració que proporciona descomptes

El 07/12/10

El Palau Ducal de Gandia i Renfe han unit forces per promocionar d'una banda la cultura i de l'altra el transport per via fèrria. Gràcies a aquesta iniciativa, amb un bitllet de tren del dia o amb un abonament mensual vigent, qualsevol persona podrà acostar-se al Palau Ducal i gaudir de la riquesa cultural i històrica que ofereixen les seues sales amb un 20% de descompte per les entrades individuals o grupals. De moment ja s’han beneficiat prop d’un centenar de persones.

La xarxa de Rodalies de Renfe ofereix la possibilitat d'apropar-se còmodament a nuclis de poblacions d'interès turístic, com és el cas de Gandia, per això, per oferir encara més avantatges es va decidir posar en marxa aquesta iniciativa.

“Qualsevol raó és bona per poder facilitar a la gent que visite el Palau Ducal, premiar perquè utilitzen el tren ens va semblar una interessant iniciativa i per aixó vam decidir col.laborar amb ella” afirma Josep Ramon Millet, gestor cultural del Palau Ducal.

La intenció és prorogar aquesta iniciativa i assentar-la com una de les accions de promoció cultural del Palau Ducal a Gandia.