Notícies

Les visites al Palau durant el mes de setembre incrementen en un 25% respecte als anys anteriors

El 05/10/12

 Gràcies a l’éxit de les visites teatralitzades i a la consolidació de la resta de les tipologies de visita, el nombre de visitants que gaudeixen del Palau Ducal dels Borja està augmentant considerablement any rere any.


Durant el mes de setembre de 2012 han visitat el monument dels Borja 746 persones més que al setembre de 2011, degut a l'èxit perllongat que cullen les visites teatralitzades des de que foren implantades al mes de març de 2011 i que atrauen a un públic cada vegada més exigent. Així, s’han vist incrementades en un 70 % respecte al mateix mes de l’any passat, triplicant-se així el nombre de visitants que trien aquest tipus de visita(veure gràfic).

També augmenta el percentatge de visitants respecte al any anterior tant d’estrangers com del nostre pais que volen conèixer el Palau gràcies a les visites per lliure (sense guia personal amb audioguies en diferents idiomes) o amb les nostres ja clásiques visites guiades al monument, consolidant-se d'aquesta manera tota l'oferta de visites que ofereix l'edifici i convertint-se en “parada obligada” per a tots els turistes que vulguen conèixer un dels monuments més importants del patrimoni cultural valencià.

Resta de notícies: