Exposició del projecte urbanístic Gandia 2025

From 05/03/11 to 27/03/11, in: Palau Ducal de Gandia., timetables: de dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 15 a 19 hores. Diumenges de 10 a 14 hores.

Palau Ducal de Gandia.

Vista aérea de GandiaEl Palau Ducal dels Borja acull una exposició organitzada per l’Ajuntament de Gandia que mostrarà als ciutadans i ciutadanes les línies bàsiques del projecte Gandia 2025.

Aquesta exposició té com a principal objectiu plantejar les línies bàsiques d'actuació a seguir per a definir el model de ciutat amb el qual abordar el futur de Gandia i s'incentivarà la seua implicació al mateix temps a través de suggeriments en la pàgina web de Gandia 2025 i del opinòmetre que s'instal·larà en la mostra. Una vegada incorporades les diferents idees i suggeriments s'editarà un llibre que arreplegarà tot el procés del projecte Gandia 2025, així com les conclusions aconseguides, i que servirà com a base d'un projecte que culminarà en la pròxima legislatura amb la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana de la ciutat.

Segons l'Ajuntament de Gandia, amb aquesta exposició es pretén obrir una discussió pública que incorpore la diversitat d'opcions per les quals aposten els ciutadans de Gandia a l'hora de plantejar-se el rumb que ha de prendre la ciutat.