El Palau Ducal reprén les visites teatralitzades (tusnoticiasdelasafor)

El 30/11/16, horario: La iniciativa cultural s'encetarà a partir del 4 de desembre i es desenvolupara els diumenges de manera quinzenal

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; i altres membres de la Corporació Municipal; representants del sector turístic, comercial i del món de les Falles, entre d'altres, han acudit este matí a la presentació de les visites teatralitzades que es faran al Palau Ducal els diumenges alterns sota el títol 'Les Dones Borja i el Ducat de Gandia' amb la intenció de donar a conéixer al públic els personatges femenins del Ducat, com ara Maria Enríquez, Leonor de Castro o Joana d'Aragó.

Aquesta activitat, que s'encetarà a partir del 4 de desembre, sorgeix com una alternativa cultural i com a producte turístic que dinamitzarà el centre històric de Gandia.


Els visitants coneixeran els personatges femenins del Ducat, com ara Maria Enríquez, Leonor de Castro o Joana d'Aragó

Diana Morant, va agraïr al Palau Ducal la realització d'esta activitat perquè va en la línia "de la nostra política turística que contribueix a la tan reivindicada desestacionalització", ja que es desenvoluparà des de desembre fins abril. Gandia, tal com va comentar Morant, aposta de manera decidida "per un model turístic concret i definit, que ofereix un producte especialment treballat per a un públic familiar, per a la pràctica de l'esport i amb els complements del nostre ric patrimoni cultural, gastronòmic, històric i mediambiental. I ací encaixen perfectament les visites teatralitzades al Palau Ducal".