Prop de 8.000 persones visiten l'exposició de pintures de la Galeria Daurada a Gandia

The 03/11/10

L'exposició gratuïta de les pintures restaurades de la Galeria Daurada del Palau Ducal ha rebut la visita de 7.725 persones durant el mes que han estat exposades. L'Església del Beat de Gandia ha sigut el lloc on els llenços han pogut ser contemplates per totes les persones que s'han interessat per conèixer com han quedat les pintures després de 15 mesos de restauració.

"Ha estat tot un èxit de convocatòria, molts gandians i visitants de la ciutat han volgut veure el resultat final de les pintures restaurades del Palau. Tant és així que a la fí calgué ajornar el tancament de l'exposició alguns dies, per l'afluència de visites que teniem", ha afirmat Josep Ramon Millet, Gestor Cultural del Palau.

L'exposició s'ha mantingut oberta del 27 de setembre a l'1 de novembre i ara ja s'està treballant en el desmuntatge dels cinc llenços per al seu trasllat a la Galeria Daurada, on tornaran a ocupar el seu lloc original als sostres.

A més del nombre de visites, també és notable la quantitat de llibres commemoratius de la restauració que s'han venut, prop de 400. Tant és així que s’ha hagut de fer una reedició per atendre les demandes.