El Palau Ducal ofereix visites guiades en anglès i en francès durant aquest estiu

El 27/05/16, horari: Començaran el 30 de maig i no tindran costos addicionals.

El Palau Ducal de Gandia engega aquest estiu un calendari de visites guiades en anglès i en francès, amb la finalitat de millorar la seva oferta per al turisme estranger i “davant increment de visitants procedents d'altres països, tant europeus com a extracomunitaris” van informar fonts del Palau a través d'un comunicat. Seran setmanals i començaran el 30 de maig. El preu de la visita serà l'habitual, sense costos addicionals.

En aquests últims anys el Palau Ducal dels Borja ha estat visitat per turistes de països tan variats com Estats Units, Xina o Japó, que se sumen al turisme europeu, més consolidat en les seves estadístiques anuals. El turisme estranger representa el 45% de les visites totals al Palau Ducal. No es descarta afegir més idiomes en les visites en el futur. 

Els horaris estaran disponibles en la página web del Palau Ducal. També es poden consultar en les diferents Tourist Info Gandia, o en els punts d'informació del Palau Ducal, tant en recepció del propi edifici, com en l'expositor informatiu que estarà situat en el passeig del Moll els mesos de juliol i agost.