Inauguració de l'exposició Timeline de Mcarmen Cambrils

El 21/04/17, horari: 19:30h

L'artista MCarmen Cambrils ens presenta a l'abril l'exposició TIMELINE, una recopilació d'alguns dels seus projectes d'animació més destacats. Prenent com a inspiració per als seus treballs referents tan coneguts com els dibuixos de Hanna Barbera i de la United Productions of America, MCarmen mostrarà al visitant tot el procés de creació d'un curt animat, des del dibuixat dels personatges fins a l'animació dels mateixos incloent l'acolorit i els dissenys artístics, fent partícip al visitant de les diverses fases que han de succeir-se per a donar vida a dibuixos i formes en dues dimensions. L'exposició inclourà a més projeccions que ajudaran a comprendre millor tot aquest laboriós procés artístic.
MCarmen és llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i compta amb un Màster en Animació.

La seua carrera professional va començar en Blue Dream Studio, formant part del departament d'art en la producció de la pel·lícula “Animal Crackers” i va ser animadora de les tres cortinillas publicitàries del Master en Animació de la UPV en 2016.
En el seu últim treball ha estat immersa en els 115 quilòmetres del mur de Berlín, supervisant l'animació del curt “THE NEVERENDING WALL” produït per Abano Producions i dirigit per Silvia Carpizo.
D'aquesta manera, i coincidint amb les dates en les quals es realitza el CORTOONS FESTIVAL de Gandia (festival internacional de curts d'animació) el Palau Ducal acull aquesta exposició que s'inaugurarà el dia 21 d'abril a les 19:30 hores en el pati d'Armes i podrà ser visitada gratuïtament en l'espai expositiu de l'escala fins al 31 de maig dins de l'horari d'obertura del Palau Ducal.
Més informació: 
Palau Ducal dels Borja
Tel. 962871465 – www.palauducal.com – expopalaugandia@gmail.c om