Notícies

Els pases teatralitzats incrementen en un 21% les visites al Palau

El 19/04/11

visites teatralitzades del palau ducal gandia

Les visites teatralitzades estan sent un dels grans èxits del Palau Ducal. Des que es van iniciar el passat mes de març, 525 persones han gaudit ja d'un d'aquests pases, que ofereixen una nova manera de veure el Palau i que atrau a un major nombre de visitants. De fet, en el primer trimestre de l'any, el Palau ha rebut un 21% més de visites, i gran part d'elles corresponen a les visites teatralitzades.

El perfil dels visitants que accedeix a les teatralitzades és divers, un nombre elevat són persones que ja coneixien el palau però que han volgut redescobrir-lo des d'un altra perspectiva. També hi ha un alt percentatge de visitants que mai havien vist al Palau, entre ells bona part han sigut famílies, que han vist en aquest tipus de visites una manera lúdica i entretinguda de conèixer l'edifici i la seua història.

Les visites teatralitzades tenen lloc tots els divendres a les 18 hores, encara que també s'ofereix la possibilitat que un grup puga reservar la seua pròpia visita al dia i l'hora que millor li vaja. De fet, les visites organitzades específicament per a grups amb reserva prèvia suposen un alt percentatge del total de les teatralitzades.

Resta de notícies:

pàgines: 1 2 3 4 5 6 7 8 9